KAKO POSTATI ČLAN

TEŽKI ČASI SO MIMO.

Bi končno rad nekaj spremenil? Potem pridi v studio in postani naš član! Zate imamo odprto vsak dan od 6. do 24. ure. Celo ob nedeljah in praznikih!

Tako to deluje

Sodelavec na recepciji ti bo razkazal celoten studio in ti pomagal izpolniti pogodbo. Prosimo, upoštevaj, da moraš biti star najmanj 18 let, da smeš vaditi pri Fitinn. Če si mlajši, potrebujemo podpis enega izmed staršev oz. skrbnikov. Ob prijavi imej torej s sabo svoj osebni dokument.

Fitnes paket dobiš že za 19,90 EUR na mesec ob sklenitvi razmerja za 12 mesecev. Preden se odločiš za nas, lahko seveda opraviš poskusno vadbo za ceno 10 EUR. Če se v roku enega tedna odločiš za fitnes paket ali kombinirani paket, se ti znesek dnevne karte šteje kot dobroimetje!

Članska kartica Fitinn

Ob prijavi na recepciji prejmeš člansko kartico Fitinn, za katero plačaš kavcijo 20 EUR. Znesek se ti seveda vrne, če prekličeš svoje Fitinn članstvo. Članska kartica ti omogoča dostop do izbranega studia Fitinn ali osvežilnega bara, če si nanj naročen.

Garderobe in sefi

Za naše garderobe potrebuješ ključavnico (žabico), da jih lahko varno zakleneš. Za 10 EUR jo lahko kupiš na recepciji ali pa uporabljaš svojo, če jo že imaš. Za zelo vredne predmete pa ti je vedno na voljo sef, ki se nahaja v bližini recepcije.

Čistoča ima v naših studiih veliko začetnico. Zato prosimo, da vadiš samo v čistih športnih copatih in pri vadbi uporabljaš brisačo. Brez čistih čevljev, brisače in železne volje vadba ni dovoljena! Izkaži svojo moč tudi pri higieni in po koncu uporabe razkuži naprave!

Osebni trener

Da boš še hitreje dosegel svoj cilj vadbe, lahko pri Fitinn kadar koli najameš osebnega trenerja!

Kaj še čakaš?

Postani član in vadi na najsodobnejših kardio napravah in napravah za moč znamke Precor in gym80!

Poišči najbližji Fitinn studio.