Hude novosti.

Kmalu dva studia v Sloveniji!

Živijo,

pošiljamo ti našo prvo izdajo obvestil Fitinn, za kar imamo tudi dober razlog. V sredini januarja odpiramo vrata svojega čisto novega studia v Mariboru.

Privarčuješ pa lahko tudi z našo praznično ponudbo (1-letni fitnes paket in torba Fitinn za le 290 evrov). Treniral boš na najboljših napravah in če si kreativen, lahko zadeneš enega izmed treh atraktivnih nahrbtnikov Fitinn!

Se vidimo, do takrat pa športni pozdrav,
Ekipa Fitinn

PS: Obstoječi člani ne pozabite svojega majhnega darilca. Dve brezplačni dnevni karti lahko dvignete na recepciji. Le do 24. decembra.

OD 15. JANUARJA NOVO V KOLOSEJU V MARIBORU

Kmalu bosta v Sloveniji že dva studia Fitinn. V sredini januarja bomo v kinocentru Kolosej odprli nov studio Fitinn. Tudi tam boš po najugodnejši ceni lahko treniral na najmodernejših napravah za moč in vzdržljivost.

Takoj po aktivaciji storitve “go4all” sta ti za vadbo na voljo oba Fitinn studia – v Ljubljani in Mariboru. Za obstoječe člane je cena aktivacije 19,90 EUR, če pa se za storitev odločiš ob podpisu nove pogodbe, pa boš zanjo odštel le 9,90 EUR. Ta akcijska cena je na voljo tudi obstoječim članom Fitinn studia v BTC Ljubljana, vendar le do konca januarja. Zato “go4all” kar zdaj!

več >>

FITNES IN TORBA FITINN ZA LE 290 EURO

Ravno v pravem času, pred božičnim slavjem, smo dobili v Fitinnu primerno idejo za darilo. Naša posebna ponudba v obliki bona za letni paket s pripadajočo Fitinn torbo je kot nalašč za pod vsako božično drevo. Poleg tega pa še privarčuješ – namesto 368,70 evra plačaš le 290 evrov.

Ponudbo dobiš pri naši recepciji. Boš zmogel darilo podariti naprej, ali ga boš obdržal zase?

več >>

PRI NAS TRENIRAŠ V DRUŽBI ZMAGOVALCEV!

Zagotavljamo kvaliteto: v studiih Fitinn treniraš le na najboljših in najmodernejših napravah. Na zadnjem tekmovanju bodyLIFE-Awards 2012 so naši dobavitelji in partnerji pometli s konkurenco in zmagali v vseh svojih kategorijah:

1. mesto za Precor pri kardio napravah, 1. mesto za gym80 pri napravah za moč in 1. mesto za Soltron/Ergoline pri solarijih. Zato si lahko zmeraj prepričan, da boš v studiih Fitinn dobil najboljše razmerje med ceno in storitvami.

več >>

SPREMENJEN DELOVNI ČAS

Ni važno, če vstajaš s kurami, če si jutranji lenivec ali nočni ptič – v studiih Fitinn lahko treniraš skoraj zmeraj, saj smo odprti vsak dan od 6.00 do 24.00 ure, tudi med prazniki in ob vikendih.

Vendar med božičnimi prazniki in za novo leto tudi mi radi odložimo uteži. Zato pri svoji vadbi prosim upoštevaj spremenjen delovni čas: 24. in 31. decembra od 6.00 do 14.00 ure ter 25. decembra in 1. januarja od 10.00 do 24.00 ure. Ostale dni smo odprti kot po navadi, zato brez skrbi, če se med prazniki pregrešiš s piškoti.

več >>

BREZ IZGOVOROV

Fitinn ti nudi najboljše možnosti za vadbo. Kljub temu je včasih težko premagati lenivca v sebi. Naše mnenje je: dovolj je izgovorov!

Napiši nam svoje najbolj izvirne, smešne in nenavadne izgovore, s katerimi se izmikaš vadbi oziroma športu in nam jih pošlji na news@fitinn.si. Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali tri, ki bodo prejeli edinstven nahrbtnik Fitinn, znamke Salomon, v katerem bodo tudi številne praktične nagrade. Datum za oddajo: 6.1.2013. Veselimo se vaših izgovorov!

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!