Hude novosti.

Brezplačna vadba tudi za tvoje najboljše prijatelje

Živijo,

tukaj je najnovejša izdaja novic Fitinn z naslovom “Hude novosti”. Tokrat preberi, kako lahko na Fitinn pripelješ prijatelje in jim omogočiš vadbo v našem studiu – popolnoma brezplačno in neobvezujoče.

Poleg tega izveš vse o novih kakovostnih rokavicah Fitinn za vadbo, o tem, kako pomembno je pitje tekočine med vadbo in o neskončnih možnostih vadbe v fitnesih Fitinn v Sloveniji.

Želimo ti veliko zabave pri branju in veliko uspeha pri vadbi v fitnesih Fitinn. Se vidimo v enem od naših fitnesov!

Lep pozdrav
Celotna ekipa Fitinn

BREZPLAČNA VADBA TUDI ZA TVOJE NAJBOLJŠE PRIJATELJE

Si pripravljen na novico dneva? Na vadbo lahko zdaj pripelješ tudi svoje prijatelje – popolnoma brezplačno. Predstavi jim vadbo v najsodobneje opremljenem fitnes studiu, kjer lahko tudi sami začnejo s treningom. Vadba v dobri družbi je namreč preprosto zabavnejša!

Pripelji prijatelje na recepcijo, kjer se lahko v tvojem spremstvu registrirajo za brezplačno preizkusno obdobje treninga. Trenirajo pa lahko tudi samostojno. Akcija velja do 15. septembra.

več >>

ROKAVICE FITINN ZA VADBO

Popolna oprema za vadbo brez kompromisov. Vadbene rokavice z gel ojačitvami in diskretnim Fitinn potiskom, ki hkrati ščitijo in podpirajo zapestja. Oblazinjene površine dlanem zagotavljajo udoben oprijem pri vadbi na napravah in pri dvigovanju prostih uteži.

Rokavice lahko kupiš od 16. oktobra dalje na recepcijah naših studiev – za neverjetno ceno 12,90 EUR. Ponudba velja le do razprodaje zalog.

več >>

MED VADBO NE POZABI NA TEKOČINO!

Pri kurjenju kalorij in izgradnji mišic je človeški organizem močno obremenjen. Takrat izgublja dragocene minerale in vodo – oboje je zelo pomembno za dobro počutje in zmogljivost.

Dovolj tekočine med vadbo telesu ne zagotavlja le življenjsko pomembnih hranil, ampak tudi poveča vzdržljivost in moč. Pomanjkanje opazimo hitro: telo postane slabotno, zmanjšuje se koncentracija, pojavi pa se lahko tudi glavobol. Takrat obišči naš Fitinn bar: že nekaj požirkov te bo zagotovo osvežilo.

več >>

GO4ALL: 2-KRAT FITINN!

Se odpravljaš na poslovno pot v Ljubljano? Preživljaš konec tedna v Mariboru? Obema mestoma je skupno to, da tam najdeš Fitinn. V obeh studiih ti nudimo najboljše pogoje za trening, najsodobnejše naprave za moč in vzdržljivosti, delovni čas obeh pa je izjemno fleksibilen, vsak dan od 6. do 24. ure.

Čarobna beseda za uporabo obeh fitnesov je “go4all”. Za enkratno plačilo 19,90 EUR si lahko kadar koli aktiviraš možnost “go4all”, ki velja v času trajanja tvojega paketa. S to opcijo ti je omogočen neomejen vstop v kateri koli Fitinn studio v Sloveniji, tudi takrat, ko jih bo v Sloveniji še več.

več >>

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!