Hude novosti.

Prevzemi brezplačni karti in voucher za solarij

Živijo,

Pred teboj so predpraznične “hude novosti”, ki, kot vedno, prinašajo dobre novice. Prva je ta, da smo v prazničnem času tudi letos za svoje člane pripravili posebna darila: dve brezplačni karti in voucher za 10 minut brezplačnega sončenja. Vstopnici lahko podariš svojim prijateljem, razvajanje na soncu pa lahko privoščiš kar samemu sebi. če pa je tvoja želja po soncu in zagorelosti še večja, ti ponujamo kombinirani paket, ki si ga lahko v vsakem trenutku zagotoviš na naši recepciji.

Na recepciji pa si lahko priskrbiš tudi svoj fitnes paket, če ga še nimaš, ali če ga morda želiš podariti za božično darilo. Ne zamudi posebne božične akcije, ko bomo fitnes paketu dodali še Fitinn torbo – oboje skupaj za akcijsko ceno 220 Euro.

V novicah ti bomo izdali tudi skrivnost, kako se izogniti ogromnim količinam kalorij in “božičnih pregreh”, ki jih prinaša praznični čas ter kako lahko tudi med prazniki vse te dobrote pokuriš s treningom. Poleg tega ti ponujamo edinstveno priložnost, da v žrebu zadeneš ene izmed zadnjih kosov Fitinn rokavic za vadbo.

Ob koncu bi ti radi zaželeli še vesele praznike in vse dobro v letu 2014!

Se vidimo
Ekipa Fitinn

DVE BREZPLAČNI DNEVNI KARTI ZA TVOJE PRIJATELJE

V dobri družbi je motivacija za trening večja, zato ti v predprazničnem času podarjamo dve brezplačni karti, s katerima lahko na Fitinn pripelješ svoje prijatelje. Tako se boste lahko že na naslednjem treningu spodbujali pri dvigovanju uteži, veslanju ali izvajanju trebušnjakov.

Zraven tega pa v darilnem paketu najdeš še voucher za 10 minut brezplačnega sončenja v modernih Fitinnovih solarijih, ki ga lahko izkoristiš zase ali pa podariš naprej. Oglasi se pri nas na recepciji, najkasneje do 24. decembra. Naša ekipa je že pripravila kuverto zate.

več >>

DARILO ZATE ALI ZA DRUGE

Še preden se vse začne vrteti okrog božičnih daril, smo v Fitinnu že pripravili posebno predbožično ponudbo zate: letno karto za Fitinn in Fitinn torbo, oboje skupaj za akcijskih 220 Euro. S ponudbo, ki je lahko tudi odlično darilo za božič, boš prihranil več kot 25 Euro. Ne zamudi priložnosti, ki velja do 31. decembra.

Če že pridno treniraš ali če boš začel s treningom ravno v prazničnem času, imej v mislih, da tudi naša ekipa potrebuje kratek odmor. Zato smo čez praznike nekoliko prilagodili delovni čas: 24. in 31.12.2013: 6.00 – 14.00 ter 25.12.2013 in 1.1.2014: 10.00 – 24.00. Vse ostale dni smo odprti kot običajno, 6.00 – 24.00.

več >>

ODLOČI SE ZA KOMBINIRANI PAKET ZDAJ

V naših studiih ti ne ponujamo le najboljše opreme za dober trening in optimalne rezultate, ampak tudi najsodobnejše solarije za popolno zagorelost – in to za samo 1 EUR na 4 minute sončenja.

Če si želiš tako fitnesa kot solarija, pa je zate “kombinirani paket” najbolj pametna odločitev. Za le 29,90 EUR na mesec boš lahko neomejeno uporabljal fitnes in se sončil do 30 minut dnevno. Zamenjava fitnes paketa s kombiniranim paketom je mogoča kadarkoli in je brezplačna.

več >>

TO LAHKO, TEGA NE!

Praznični čas je za ohranjanje zdravih prehranskih navad in idealne telesne teže pravi izziv. Medenjaki, potice, kuhano vino z veliko sladkorja, nezdrave maščobe … saj veš, kaj mislimo! Popolni šok za telo lahko omiliš le z dovolj športa in gibanja.

Zate pa imamo še nekaj predlogov, s katerimi lahko nadomestiš nekatere božične dobrote. Namesto potice si privošči raje energijsko tablico, čokoladne medenjake zamenjaj s pečenim jabolkom, namesto kuhanega vina pa poizkusi morda ingverjev čaj.

več >>

OSVOJI ENEGA ZADNJIH PAROV FITINN ROKAVIC ZA VADBO

Zaloga Fitinn vadbenih rokavic je pošla že pred časom. A smo še pravočasno zadnjih pet kosov prihranili za vas, naše zveste bralce.

Tudi ti imaš zdaj možnost, da osvojiš svoj par vadbenih rokavic. Vse, kar moraš narediti, je, da nam na news@fitinn.si pošlješ svoje ime, naslov in želeno velikost rokavic (S-XL). Časa imaš do 13. decembra. Veliko sreče pri žrebu!

sodeluj >>

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!