Hude novosti.

Trening za 2

Živijo,

Postave za na plažo ni mogoče izklesati čez noč. Zato raje začni še preden te dohiti poletje. Vabimo te, da obiščeš Fitinn in preizkusiš najboljše pogoje za kakovosten trening moči in vzdržljivosti. Ker pa je vadba v dobri družbi bolj zabavna in učinkovita, v tem newsletterju najdeš tudi brezplačno dnevno karto za vadbo v našem studiu, ki jo lahko podariš prijateljem.

Med vsebinami najdeš še vse o naši ponudbi za sončenje v studiu Fitinn Sun, preberi pa tudi o kakovosti opreme naši fitnes studiev.

Lep pozdrav in se vidimo!
Ekipa Fitinn

PRIPELJI SVOJE PRIJATELJE NA TRENING

Trening v dobri družbi ni le bolj zabaven, prinaša lahko tudi boljše vadbene rezultate in več motivacije za delo. Zato ti predlagamo, da naslednjič v Fitinn povabiš svojega sodelavca, prijatelja, sorodnika, da se skupaj spopadeta s športnimi izzivi.

Za tvoje prijatelje smo pripravili brezplačno dnevno karto, ki jo lahko enostavno preneseš, natisneš ali pošlješ na spodnji povezavi. Vsak, ki do konca aprila 2015 z brezplačno karto obišče Fitinn studio (Ljubljana ali Maribor), lahko izkoristi brezplačen dnevni trening. Brezplačno karto je mogoče izkoristiti tudi prek pametnega telefona.

Prenesi si dnevno karto >>

SONČENJE ŽE ZA 1 €

Fitinn ne ponuja samo najboljših pogojev za trening, ampak tudi najcenejše solarije. Pri nas za 4 minute sončenja odšteješ samo 1 € . Ni pomembno, ali se pripravljaš na letni dopust, na prihajajoče poletje ali pa želiš svoji koži privoščiti nekaj dodatnega vitamina D – Fitinn solariji so zate na voljo vse dni v letu.

Naš namig: s Fitinn čipom za solarij bo sončenje še bolj priročno in enostavno. Na ta način pa lahko tudi veliko prihraniš, brez dodatnih obveznosti. V primeru, da svoj čip napolniš z 20 € dobroimetja, prejmeš 5 (20 minut) sončenja brezplačno. Pri 50 € pa prejmeš 40 minut brezplačnega sončenja.

več >>

GYM80 OSTAJA ŠTEVILKA 1!

Ugodna cena in vrhunska kakovost nista nezdružljivi. To v naših studiih dokazujemo vsak dan. V Fitinn studiu v Ljubljani in Mariboru najdeš najnovejše naprave za učinkovit in uspešen trening.

Že 12. leto zapored je bil gym80 – dobavitelj naše opreme za vadbo, izbran za absolutno številko 1 v svojem segmentu. Nagrado mu je podelila revija bodyLIFE, vodilna evropska revija za področje fitnesa. Tudi ostali naši partnerji – Precor, Soltron, Ergoline in Inkospor so bili uvrščeni med top 3 v svoji kategoriji.

več >>

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!