Hude novosti.

Samo za težke frende

Dobrodošli pri najnovejši izdaji Fitinnovih novic “Hude novosti”. Tukaj najdete aktualne teme iz naših studiev in več o treningu, športu in gibanju.

PRIPELJI SVOJE PRIJATELJE NA TRENING

Da bo vadba pred poletjem še bolj zabavna, vabimo na brezplačni trening tudi tvoje prijatelje. Od jutri lahko v svojem studiu pridobiš dve brezplačni dnevni karti, ki ju lahko podariš prijateljem. Velja samo za člane. Količina kart je omejena, zato pohiti.

več >>

FUNKCIONALNI TRENING

Trening z lastno težo je primeren za vsakogar, saj je enostaven, ne obremenjuje sklepov in je zelo učinkovit. Preizkusi ga v našem funkcionalnem delu. Ta je seveda že vključen v naš fitnes paket za 19,90 EUR na mesec – brez dodatnih doplačil.

več >>

PRAVILNO PITJE MED TRENINGOM

Tekočina je zelo pomembna za naše telo. Pa veš, koliko je moraš popiti pred, med in po treningu? Preveri, kako lahko s pitjem stopnjuješ svojo učinkovitost in katere pijače so za to primerne.

več >>

OSVOJI NOGOMETNO ŽOGO!

10. junija se začne evropsko prvenstvo v nogometu v Franciji. Pripravi se in osvoji eno izmed pet Fitinn nogometnih žog. Pošlji nam e-mail na news@fitinn.si s svojim imenom in naslovom, mi pa bomo izmed vseh izžrebali nagrajence. Veliko sreče!

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!