Hude novosti

Trening v družbi prijatelja ti zdaj odpira pot do lepih nagrad

Dobrodošli pri najnovejši izdaji Fitinnovih novic “Hude novosti”. Tukaj najdete aktualne teme iz naših fitnes studiev in več o treningu, športu in gibanju.

TO POLETJE TRENIRAMO SKUPAJ

Za tvoje prijatelje je poletje pri Fitinnu brezplačno. Do konca avgusta lahko na vsak trening pripelješ s sabo prijatelja, mi pa ti v zameno ponujamo možnost, da zadeneš super nagrade.

več >>

NAGRADE V VREDNOSTI 2.000 EUR

Omogoči prijateljem brezplačen trening in zadeni super nagrado. Sodeluj v akciji in se poteguj za iPhone SE, 2x Apple Watch Sport, 12x Fitinn torbe ali skupno kar 36 mesecev brezplačnega treninga v Fitinnu.

več >>

5 NASVETOV ZA POLETNI TRENING

Ko termometer poskoči nad 30 stopinj, ni nujno, da tvoj trening odpade. Pogosto zadošča, če samo malo znižaš obremenitev. Zate smo zbrali namige za poletni trening.

več >>

DOBITNIKI NOGOMETNIH ŽOG

Aktivno sodelovanje na Fitinn Facebook strani in prebiranje Fitinn novic se splača! V času EURA 2016 smo podelili več kot 20 Fitinn nogometnih žog. Se že pripravljamo na kvalifikacije za svetovno prvenstvo.

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil našega fintes centra, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!