Hude novosti

Trening, nasveti, WiFi in še več!

Dobrodošli pri najnovejši izdaji Fitinnovih novic “Hude novosti”. Tukaj najdete aktualne teme iz naših fitnes studiev in več o treningu, športu in gibanju.

BREZPLAČNI TRENERJEVI NASVETI

Predstavljamo ti novost v Fitinn studiih: brezplačni trenerjevi nasveti. Fitinn trener bo od zdaj vsak torek in četrtek med 16.00 in 17.00 na voljo za odgovarjanje na vsa tvoja vprašanja in brezplačne napotke povezane s treningom. Za še boljše rezultate.

več >>

BREZPLAČNO “SURFANJE” MED VADBO

Od sedaj v naših studiih na voljo brezplačni WiFi. Tako lahko med treningom pregledaš svoje maile ali brskaš po internetu. Enostavno vpiši svoj mail, potrdi pogoje uporabe in začni.

več >>

OVE ČOKOLADNE PLOŠČICE

Raznolikost treninga, ki ti jo nudijo naši studii, ti omogoča doseganje tvojih ciljev. Skrbimo pa tudi za raznolikost prehranskih dodatkov. Poskusi nove okuse napitkov in čokoladnih ploščic našega partnerja proteini.si. Od sedaj na voljo v vseh studiih.

več >>

NAŠA ZAHVALA!

Članstvo v Fitinnu se splača. V prvi vrsti zaradi odličnih vadbenih pogojev. Ob tem smo ti vse poletje omogočali, da so lahko s teboj brezplačno trenirali tudi tvoji prijatelji. Izžrebane srečneže pa smo za to tudi nagradili s super nagradami. Spoznaj nagrajence.

več >>

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil našega fintes centra, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!