Hude novosti

Božični čas. Čas za trening.

Dobrodošli pri najnovejši izdaji Fitinnovih novic “Hude novosti”. Tukaj najdete aktualne teme iz naših fitnes studiev in več o treningu, športu in gibanju.

SAMO ZA TEŽKE FRENDE

Kdor prej pride, prej ulovi dve karti. Od danes lahko v studiu za svoje prijatelje ujameš dve brezplačni dnevni karti, v skupni vrednosti 20 EUR. Te lahko pokloniš tudi kot praznično darilo. Zaloga je omejena.

več >>

2X ŠTEVILKA 1: GYM80 IN PRECOR

Pri Fitinnu za najboljšo ceno treniraš na najboljših napravah. Precor in Gym80 sta na prvem mestu, ko gre za kakovost kardio treninga in treninga za moč. Tudi v tem letu so naši partnerji in dobavitelji opreme v samem vrhu.

več >>

KARDIO NI NUJNO DOLGOČASEN

Ko je zunaj mraz in slabo vreme, prestavi svoj kardio trening v studio. Preveri nekaj namigov, kako svojo vzdržljivost ohranjati s pomočjo vadbe v Fitinn studiu.

več >>

FITINNOV PRAZNIČNI DELOVNI ČAS

Tvoj trening v prazničnem času ne bo ogrožen. Naši trije studii so zate odprti vse dni v letu od 6.00 do 24.00, razen štiri dni (24., 25., 31.12. in 1.1.), ko velja skrajšan praznični delovni čas.

več >>

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil našega fintes centra, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!