Hude novosti

Brezplačni trening za tvoje prijatelje!

Dobrodošli pri najnovejši izdaji Fitinnovih novic “Hude novosti”. Tukaj najdete aktualne teme iz naših fitnes studiev in več o treningu, športu in gibanju.

BREZPLAČNI TRENING ZA TVOJE PRIJATELJE.

Povabi svoje prijatelje na trening. Cel julij 2017 lahko tvoji spremljevalci v Fitinn studiih trenirajo brezplačno in brez obveznosti. Izkoristi priložnost in treniraj v dobri družbi.

več »

PRISLUŽI SI EKSKLUZIVNI BIDON.

Dokaži, da si pravi prijatelj. Pripelji v juliju na trening vsaj tri različne prijatelje in si prisluži Fitinn Frend bidon iz omejene serije. Da vidimo, komu bo prvemu uspelo ujeti nagrado!?!

več »

DELI VADBO S PRIJATELJI.

Trening v dobri družbi ni le bolj zabaven, ampak prinaša tudi boljše rezultate. Pofotkaj trening s prijatelji in deli z nami na Facebooku in Instagramu fotke vašega skupnega treninga.

več »

KREPKO ZAČNI DAN!

Če te čaka naporen dan, se nanj primerno pripravi. To se začne že z zajtrkom – hranljivim, rednim in okusnim. Potem ni več ovir za uspešen dan, poln energije in motivacije.

več »

AKCIJE, INFO IN HUDE NAGRADE.

Naš newsletter je zate redna porcija hudih novosti v zvezi s Fitinnom. Nove akcije, aktualne informacije o Fitinnu ali koristni nasveti in triki glede vadbe in prehrane – z našim newsletterjem boš zmeraj prvi obveščen!

Poleg tega imaš možnost, da zadeneš številne hude nagrade. Če ne želiš zamuditi nove izdaje obvestil našega fintes centra, nam pošlji prazno elektronsko sporočilo na news@fitinn.si. Se vidimo kmalu!