DELO NA RECEPCIJI – ŠTUDENT/KA

Največja avstrijska veriga fitnesov Fitinn ni le prvovrstna priložnost za trening, temveč nudi tudi številne možnosti za razvoj na poslovnem in osebnem področju. V naših studiih po Sloveniji smo vselej odprti za sveže okrepitve v našem timu. Če te zanima študentsko delo na recepciji, potem je Fitinn morda prava priložnost.

Tvoj profil: Te zanima šport? Si komunikativen, odprt in pošten teamski igralec? Te zanima delo na recepciji in promocijska dejavnost? Je tvoja prva skrb zanesljivost dela in zadovoljstvo tvojih strank? Potem si pravi za našo ekipo.

Kaj ti nudimo: Fleksibilnost urnika, prijazno delovno okolje, soustvarjanje podobe našega fitnes centra ter redno in dobro plačilo.

Se najdeš v zgornjem opisu? Potem nam še danes pošlji kratek življenjepis s fotografijo, s pripisom “Študetnsko delo/Fitinn” na:

  • email naslov: lj.btc@fitinn.si, lj.siska@fitinn.si oz. mb.maribox@fitinn.si
  • ali po pošti: Fitinn/Hitro Fit d.o.o., Šmartinska Cesta 152 (Hala 8), 1000 Ljubljana; Fitinn/hitro Fit d.o.o., Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana oz. Fitinn/Hitro Fit d.o.o., Loška ulica 13, 2000 Maribor