PODATKI

Uporabnik in lastnik te spletne strani

FIMA Sportstudio Management GmbH
Edelsinnstraße 4
A-1120 Wien
Avstrija
T +43 (0) 1 890 23 13
F +43 (0) 1 890 23 13-50
marketing[at]fitinn[dot]at
www.fitinn.si

Zasnova, oblikovanje, realizacija in programiranje

FIMA Sportstudio Management GmbH
Edelsinnstraße 4
A-1120 Wien
Avstrija

Pravni napotki

Vse informacije na tej spletni strani so, v kolikor ni kot avtor navedena tretja oseba, last družbe FIMA Sportstudio Management GmbH in jih ureja avtorsko pravo. Te informacije se lahko uporablja samo za osebno uporabo. Informacij se brez predhodnega pisnega soglasja družbe FIMA Sportstudio Management GmbH ne sme na noben način kopirati, širiti ali uporabljati v drugih dokumentih, npr. v elektronski obliki, razen če je družba FIMA Sportstudio Management GmbH te informacije izrecno dala na razpolago v nadaljnjo uporabo (npr. naložitev s spletne strani na računalnik).

Informacije na tej spletni strani so na razpolago po najboljšem znanju in izhajajo iz zanesljivih virov. Družba FIMA Sportstudio Management GmbH ne jamči za točnost in celovitost informacij na tej spletni strani, nanje se ne morejo nanašati kakršni koli zahtevki. Družba FIMA Sportstudio Management GmbH zlasti ne prevzema odgovornosti za informacije, ki imajo povezavo do avtorja teh informacij, in ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe informacij, ki se nahajajo na tej spletni strani ali na strani, na katero se nanaša povezava s spletne strani družbe FIMA Sportstudio Management GmbH.

Družba FIMA Sportstudio Management GmbH ni avtor spletnih strani, na katere vodijo povezave s spletne strani www.fitinn.si, in torej ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebino in uporabo informacij s teh spletnih strani.

Pogoji uporabe

Besedila in slike na spletnih straneh (vključno z izvirnimi besedili in s programsko opremo), ki so navedeni v Podatkih, so avtorsko zaščiteni. Kopiranje in uporabljanje teh datotek je zato brez dovoljenja avtorja (FIMA Sportstudio Management GmbH) prepovedano.

Izključitev odgovornosti

Družba FIMA Sportstudio Management GmbH ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, morebitne napake, zakonitost ali delovanje spletnih strani tretje osebe, na katere se pride prek povezave (linka) s spletne strani www.fitinn.si. Prosimo, obrni se na pristojnega ponudnika informacij.

Zasebnost & politika piškotkov

Naša spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (cookies). Ti omogočajo uporabo naprednih, uporabniku prikrojenih možnosti. Med drugim nam omogočajo tudi spremljanje statistik obiska, s čimer pridobivamo prepotrebne podatke za nenehno izboljševanje strani.

Na naših spletnih straneh uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

  • Google Analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv): piškotki služijo za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o uporabi spletišča brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev
  • PHPSESSID: piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.
  • Facebook Like Box

Po tej strani lahko brskate tudi brez uporabe tehnologije piškotkov. Večina brskalnikov piškotke sprejme samodejno. Če želite, da vaš brskalnik ne shranjuje piškotkov, tehnologijo onemogočite v nastavitvah vašega brskalnika. Za bolj podrobne informacije se obrnite na svetovalno službo proizvajalca software opreme. Vse obstoječe piškotke je mogoče izbrisati v nastavitvah brskalnika. Neuporaba piškotkov lahko vpliva na kakovost vaše uporabniške izkušnje s to stranjo.