POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI FITINN

1. SPLOŠNO

2. OBMOČJE ZA VADBO

3. OBMOČJE SOLARIJEV

1. SPLOŠNO

Kakšne prednosti prinaša članstvo pri Fitinn v primerjavi z drugimi fitnes studii?

Pri Fitinnu vadiš na najmodernejših napravah za moč in vzdržljivost, za samo 19,90 EUR na mesec ob sklenitvi paketa za 12 mesecev – brez vpisnine. Vse za eno ceno, nobenih drugih stroškov – razen v primeru, da želiš po lastni volji koristiti dodatne storitve. Naša ideja: najboljša cena, najvišja kvaliteta, najboljši prostori in enostavnost

Zakaj je Fitinn tako ugoden?

Studii Fitinn so omejeni na bistvo. Trenerja se najame le po potrebi. Dragih dodatnih naprav ni. Tako nastane za stranko najugodnejša struktura stroškov: fitnes paket že od 19,90 EUR na mesec!

Ali lahko v studiu Fitinn opravim poskusno vadbo?

Da. Kupiš si dnevno karto za 10 EUR. Če v roku 10 dni po poskusni vadbi pri Fitinn skleneš letni paket, se ti ta znesek šteje kot dobropis pri tvojem prvem mesečnem znesku.

Ali lahko s seboj pripeljem prijatelje, ki bi radi vadili en dan?

Da. Kadar koli lahko s seboj pripelješ prijatelje. Pri tem velja enako kot pri poskusni vadbi: tvoji prijatelji kupijo dnevno karto za 10 EUR. Če v roku 10 dni po uporabi dnevne karte pri Fitinn sklenejo letni paket, se jim ta znesek šteje kot dobropis pri prvem mesečnem znesku.

Ali moram s seboj prinesti brisačo in čiste športne copate?

Uporaba brisače je pri Fitinn obvezna. Ta je potrebna predvsem za podlago na napravah kot zaščita pred nečistočo zaradi potu. Obiskovalci morajo obvezno nositi primerna oblačila za vadbo in čiste dvoranske športne copate, katerih podplat ne pušča sledi. Športno udejstvovanje brez majice in brez športnih copat ni dovoljeno. Podrobnejše informacije se nahajajo v hišnem redu v vseh studiih!

Ali se moram za prvi obisk v studiu prijaviti?

Ne. Enostavno stopi do nas in se prepusti naši ekipi, da ti postreže z informacijami. Pri nas lahko vadiš kadar koli brez vnaprejšnje prijave.

2. OBMOČJE ZA VADBO

Ali so pri Fitinn trenerji, ki bodo zame individualno izdelali načrt vadbe?

Seveda lahko, če želiš, pri nas koristiš tudi storitve profesionalno usposobljenega fitnes trenerja. Ob upoštevanju tvojih osebnih ciljev vadbe se nato sestavi poseben načrt vadbe, ki ob pravilnem izvajanju zagotavlja uspehe pri vadbi.

Kdo mi pojasni delovanje fitnes naprav?

Poleg podpore, ki jo nudijo naši trenerji, se lahko v primeru vprašanj glede uporabe kadar koli obrneš na naše sodelavce v studiih.

Kako pogosto smem vaditi?

Naši studii so ti na voljo 365 dni v letu, in sicer vsak dan od 6. do 24. ure. Ni nikakršnih omejitev glede obiskov studia. Seveda so zelo pomembne smiselne vadbene naloge, ki temeljijo na načrtu vadbe. Potrebno je upoštevati, da uspeh vadbe ni odvisen od pogostosti enot vadbe, temveč od tega, kako dobro izbereš čas za obremenitve in sledeče faze počitka. Naši trenerji ti tudi pri tem dajejo optimalne nasvete.

Katere naprave ima Fitinn?

V naših studiih te čakajo tako visokokakovostne naprave za moč znamke gym80 kot tudi vrhunske kardio naprave znamke Precor. Pri tem nam je pomembno staviti na partnerja, ki je že dolga leta zelo kakovosten in je vodilna znamka na področju fitnesa.

3. OBMOČJE SOLARIJEV

Ali lahko uporabljam solarije Fitinn Sun, ne da bi bil član Fitinn?

V vsakem fitnes studiu Fitinn je na voljo neodvisni dostop do solarija Fitinn Sun, tudi za nečlane, in to po neprekosljivo nizki ceni!

Kako so odprti solariji Fitinn Sun ?

Tako kot celotno območje fitnesa je odprt tudi solarij, torej od 6. do 24. ure (ponedeljek–nedelja, tudi ob praznikih).

Je tam prisoten kdo, ki me bo informiral in poučil o uporabi solarija?

Naša ekipa ti bo na licu mesta z veseljem postregla z vsemi potrebnimi informacijami, ki jih potrebuješ, da boš naše solarije lahko smiselno uporabljal. Naši sodelavci ti nudijo tudi podpornik za vrat in očala za solarij.