Oprema studia

OPREMA STUDIA

BREZ NIČ NI NIČ!

V Fitinnu ti je na voljo vadba na najmodernejših napravah za moč in vzdržljivost – orbitreki in tekalne steze, multifunkcijske naprave za razvoj moči, vadbene kletke, vadbene klopce, ročke in proste uteži. Dolgoletne izkušnje in znanje naših partnerjev lahko pri nas izkoristiš v svoj prid.

Osredotočeni smo na najpomembnejše: na tvoj uspeh pri vadbi. Naš osnovni fokus je vadba moči in vzdržljivosti. Oboje ti omogoča izgubo odvečne teže, oblikovanje posameznih mišičnih skupin in izgradnjo lastne samozavesti.

Ob celi paleti vadbenih naprav in opreme za vadbo je damam pri nas na voljo še poseben vadbeni prostor, namenjen samo njim. V studiu najdeš tudi osvežilni bar, poseben del studia pa je namenjen solarijem. Uporaba solarijev je na voljo tudi nečlanom. Poišči najbližji Fitinn studio (Solariji so ti na voljo samo v izbranih Fitinn studiih).

Funkcionalnem delu

NOVOSTI V NAŠEM STUDIU.

Ko enkrat dosežemo svoje meje, se ne ustavimo. Gremo naprej. Zato smo zate še izboljšali izkušnjo fitnes vadbe v našem studiu. Za nespremenjeno ceno. Kakor smo obljubili, se še naprej držimo slogana: Samo najboljše za najboljše.

VADBA V FUNKCIONALNEM DELU.

Vadba z lastno težo – brez uteži. Naša nova funkcionalna cona ti omogoča integrirano vadbo za oblikovanje telesa, ki je prijazna za sklepe in omogoča rast mišične mase s stabilizacijo telesa.

Oprema funkcionalne cone je skrbno izbrana s strani naših osebnih trenerjev in posebej prilagojena funkcionalni vadbi: utežne vreče, medicinske žoge, TRX trakovi, ravnotežne žoge. Za še več informacij in nasvetov povezanih s funkcionalno vadbo smo ti na voljo na informacijah v studiu. Za vsa vprašanja pa so ti na voljo tudi naši osebni trenerji.