Ljubljana Šiška

OTVORITEV

SEDAJ TRIJE STUDII V SLOVENIJI

Novo v Šiški v Ljubljani. Tudi drugi Fitinn studio v prestolnici ti bo ponujal optimalne pogoje za vadbo na najkakovostnejših napravah, v sodobnem ambientu, na veliki vadbeni površini. Treniraš lahko že od 19,90 eur na mesec, neomejeno, vsak dan med 6.00 in 24.00.

Fitinn studio Ljubljana-Šiška se nahaja na eni glavnih ljubljanskih vpadnic, na Celovški cesti, neposredno ob Mercator centru Šiška.

Brez izgovorov: ob številnih možnostih vadbe na napravah za moč in vzdržljivost ti zdaj nudimo tudi možnost funkcionalnega treninga. Na oddelku za funkcionalno vadbo so ti na voljo naprave za vadbo z lastno težo in ostala inovativna oprema za funkcionalni trening. Damam pa je v Fitinnu na voljo še poseben prostor za vadbo, namenjen samo njim.

Fitinn Ljubljana

TEŽKI ČASI SO MIMO.

Naš cilj je spraviti Evropo v formo. Vadba v Fitinnu je enostavna, učinkovita in cenejša: z najkakovostnejšo opremo za vadbo, fleksibilnim obratovalnim časom in celo verigo studiev ti poskušamo olajšati pot do zastavljenih ciljev.

Fitinn ponuja najboljšo kakovost za optimalno ceno. Od leta 2012 smo s svojim konceptom prisotni tudi v Sloveniji in skrbimo, da Slovenci ne pozabijo na svojo telesno pripravljenost. Za samo 19,90 eur na mesec lahko namreč v Fitinn studiu uporabljaš celo vrsto kakovostnih naprav za vzdržljivost in moč. Vadba v Fitinn studiu je neomejena, studio ti je na voljo vsak dan med 6.00 in 24.00, kadar koli in kolikokrat želiš. Tudi med vikendi in ob praznikih.

Ženske imajo pri nas poseben privilegij. Za vadbo jim je namreč na voljo poseben prostor, namenjen samo njim in opremljen z napravami, posebej prilagojenimi za žensko vadbo. Vsi, ki si ob lepo izklesanih telesih želijo še čudovite polti, pa lahko v Fitinnu uporabljajo tudi Fitinn Sun sončni studio z najmodernejšimi solariji – za samo 1 €/4 minute. Fitinn Sun je na voljo tudi nečlanom. Solariji so na voljo v naslednji studiih: Ljubljana-BTC City, Maribor-Maribor (prej Kolosej).

O vseh novostih in novo nastalih studiih vas sproti obveščamo tukaj na naši spletni strani. Poišči najbližji Fitinn studio.