NASVETI ZA PORJAVITEV

OPTIMALNI ČAS SONČENJA

V vseh kabinah studia Fitinn za sončenje najdeš napotke za sončenje, ki so prilagojeni posebej na jakost tipa naprave, in tabele, ki vsebujejo podatke o tipih kože, ki ti pomagajo ugotoviti optimalni čas sončenja!

VARUJ SVOJE OČI!

Med vsakim sončenjem si nadeni zaščitna očala in zapri oči.

LEPI BREZ LIČIL.

Pred sončenjem si odstrani ličila, kajti ličila zapirajo obrazne pore. UV-svetloba pore ponovno odpre, pri čemer poleg svetlobe v kožo prodrejo tudi sestavine ličil, ki sprožijo alergijo. Odloži tudi svoj nakit in ne uporabljaj sredstev za sončenje z zaščitnim faktorjem.

JEMLJEŠ ZDRAVILA?

Znano je, da nekatera zdravila stopnjujejo občutljivost kože. Velika verjetnost za to obstaja pri antibiotikih, sulfonamidih, psihofarmakih, pomirjevalih, antidiabetikih in diuretikih. Tudi sredstva za porjavitev, ki vsebujejo psoralen ali kumarin, delajo kožo občutljivejšo. V primerih dvoma se prej posvetuj z zdravnikom, tako da bo sončenje predstavljalo užitek brez vsakršnega tveganja.

POUDAREK NA ČISTOČI.

Da se boš od prve minute dalje dobro počutil, je zelo pomembna prava higiena. Zato te prosimo, da pred in po vsakem sončenju počistiš ležalno površino s posebnim razkužilnim sredstvom, ki ti je na voljo!

Vse ugodnosti uporabe solarijev veljajo samo za izbrane studie.

Poišči Fitinn studie s ponudbo solarijev.