O NAS

NAŠA FILOZOFIJA

Od leta 2004 več kot 100.000 Fitinn članom zagotavljamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, vrhunsko kakovost in optimalne pogoje za vadbo. Osredotočamo se na najpomembnejše – na vadbe svojih strank.  Kot rezultat tega smo postali najpriljubljenejša veriga fitnesov v Avstriji! Z novimi studii v tujini želimo še več ljudem nuditi optimalno vadbo v studiih skupine Fitinn in jih prepričati z edinstvenim konceptom.

Težki časi so mimo.

Zastavili smo si cilj, narediti celotno Evropo fit. In to po neprekosljivo ugodni ceni. Za vadbo v studiu Fitinn ne potrebujete debele denarnice. S svojim sloganom se pozicioniramo kot kakovosten fitnes studio v diskontnem segmentu.

Poklicani smo za svoj poklic!

Redna fitnes vadba ne okrepi samo mišic, temveč pripomore tudi k dobremu počutju, tako telesno kot duševno. Zato smo si zadali, da bomo svojim članom vseskozi omogočali učinkovito in zagotovljeno uspešno vadbo.

Pravi fitnes studio za ljubitelje športa!

Enakopravnost ima v skupini Fitinn veliko začetnico, kajti vsi člani so obravnavani enako. Posebni popusti in prijateljske cene ne sodijo v naš koncept. Vsak član plača minimalno osnovno ceno in ima možnost, da po potrebi uživa dodatne storitve, npr. naše ugodne solarije.

Le najboljše!

Da lahko zagotavljamo nizko članarino in hkrati visokokakovostni standard, smo se zavestno odpovedali dodatnim ponudbam, kot sta savna in aerobika, ki ju koristi le manjše število članov. Raje se osredotočamo na to, da vedno razpolagamo z najnovejšimi in najboljšimi kardio napravami in napravami za moč.

Vedno dosegljivi!

Fitinn stavi na bližino! Izbira vseh krajev je dobro premišljena. Dobra prometna povezava je pri tem obvezna.

Z velikimi koraki naprej!

Tudi rast ima pri Fitinnu veliko začetnico. Da bi zagotovili vedno večjo pokritost in s tem boljšo dostopnost za vse stranke, se še naprej vztrajno širimo in pri tem vseskozi ohranjamo kakovost.